Logo Twig International

Bouwvocht verwijderen? Onze mobiele CV-ketel is dé oplossing !

Logo Twig International

DE OPLOSSING VOOR BOUWEND NEDERLAND;

LAAT HEAT 'N GO VOOR U WERKEN!​

Heat 'n Go 3 Floorheater Plus

Innovatieve oplossing

We hebben dé oplossing: Heat 'n Go - een elektrische, mobiele CV-ketel die tijdens de bouw van woningen en bedrijfspanden ingezet wordt om het bouwvocht er permanent uit te verwijderen. Zoals u weet wordt er tijdens de bouw op allerlei manieren veel water verbruikt. Dit water moet er nog uit en daar is meestal te weinig tijd voor.

Compact en mobiel

Onze mobiele CV-ketel is een krachtpatser wat niet direct opvalt. De vloer droogt van binnenuit en is meteen klaar voor de vloerafwerking. Behalve de vloeren worden ook de muren en plafonds droog. Met droog bedoelen we ook droog. Afbouw gaat sneller. De mobiele CV-ketel is aangesloten op de radiatoren en vloerverwarming.

Bespaar tijd en geld

Stroomstoringen hebben geen invloed door de analoge, betrouwbare en effectieve bediening van deze mobiele CV-ketel. Hiermee voorkomt u onnodige vertraging in het opstookprotocol. Deze mobiele CV-ketels zijn te huur tegen aantrekkelijke prijzen.

Bouwvocht verwijderen? Vraag hier hoe ...

Denkt u aan het toepassen van een Heat 'n Go in uw project / gebouw en u wilt een prijsopgave van de huurkosten? Vul dan dit informatieformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Enter your text here...

error: Alle inhoud is beveiligd !!